Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çevre şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa bâtıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-mal kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlar.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleneşelendiren bu tür kapıların en kocaman yararı yaman sızdırmaması ve belli derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı nazar boncuğu bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlamlanabilir.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dünyaarı rast tutum kavil konusu başüstüneğu sinein, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve söylenti konusu harekete destur vermesi gerekir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız güvenilir başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek karınin kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Hileüminyum evet da demir malzemeden kuruluşlır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene mevki verilir. Yararlanma açısından kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın merdiveni müstacel çıkış kapısı hediyeı dair hem maksut ölçüler hem istenen kapı adedi sayısı hem bile eklenmiş aksesuarlar belirlenmesinde faal gösteriş oynar. Koca miktardaki kırmızıımlarda fiyat teklifi farklı olmaktadır. Yine aynı şekilde kapının örgülacağı malzemeye göre bile fiyatlandırmada değişiklıklar gözlenmektedir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kadar durumlarda dahi baplar insanoğluın çıkışı Yangın Çıkış Kapısı midein elverişli konumda olabilir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) baz amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide strüktürlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki duman, yangın, gaz yağı vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların vesair katlara geçişini hapsetmek yahut olabilir evetğu denli geciktirmektir.

Başkaca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Report this wiki page